Καθαρισμός Χαλιών

Για τον καθαρισμό των χαλιών σας στις εγκαταστάσεις μας σας παρέχουμε Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση αλλά και Δωρεάν Φύλαξη, χωρίς καμία προκαταβολή.

Διαδικασία καθαρισμού χαλιών

  • Παραλαβή των χαλιών, με τα φορτηγά μας, κατόπιν συνεννόησης.
  • Ταυτοποίηση με Κωδικό. Όλα τα χαλιά λαμβάνουν έναν μοναδικό κωδικό.
  • Τίναγμα και Σκούπισμα για απομάκρυνση όλης της σκόνης και των σκουπιδιών από τα χαλιά σας με ειδικά μηχανήματα που δε φθείρουν και δεν αλλοιώνουν τις ίνες των χαλιών.
  • Καθαρισμός και Απολύμανση. Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με οικολογικά και υποαλλεργικά καθαριστικά, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε διαφορετικό τύπο και ποιότητα χαλιού και με εξειδικευμένα μηχανήματα πλύσης χαλιών. Έτσι αφαιρούνται όλοι οι λεκέδες και οι οσμές. Επιπλέον με ειδικά προϊόντα αλλά και με ακτινοβολία uvc απολυμαίνουμε τα χαλιά σας.
  • Έλεγχος των χαλιών με λεπτομέρεια έτσι ώστε να σιγουρέψουμε πως έχουν αφαιρεθεί όλοι οι λεκέδες και οι οσμές.
  • Στέγνωμα σε ειδικά διαμορφωμένο, στεγασμένο χώρο, προστατευμένο από τις ακτίνες του ήλιου που αλλοιώνουν τα χρώματα αλλά και από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τη σκόνη. Πριν την συσκευασία τους τα χαλιά ελέγχονται ηλεκτρονικά με ειδικά υγρασιόμετρα για να εξασφαλίσουμε πως δεν έχουν καθόλου υγρασία.
  • Μέτρηση διαστάσεων και Συσκευασία των χαλιών σε ειδικές σακούλες.
  • Φύλαξη στις εγκαταστάσεις μας, σε χώρο ελεγχόμενο  με κλειστό σύστημα παρακολούθησης για μέγιστη ασφάλεια και συστήματα αφύγρανσης για τις βέλτιστες συνθήκες.
  • Παράδοση των χαλιών σας, κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης σας παρέχουμε δύο επιπλεόν επιλογές:

Φρεσκάρισμα και Φύλαξη Χαλιών

Επιτόπιος Καθαρισμός Χαλιών

Το ήξερες ότι...

Συνήθως πλένουμε τα χαλιά του σπιτιού μία φορά το χρόνο, δίνοντας έμφαση στους λεκέδες και όχι την απολύμανση. Ένα συνηθισμένο χαλί είναι 4000 φορές πιο βρώμικο από την τουαλέτα του σπιτιού. Εκατομμύρια μικρόβια συσσωρεύονται στα χαλιά, καθιστόντας τα, το πιο βρώμικο σημείο του σπιτιού μας. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώθεί στην ποιότητα των καθαριστικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό τους αλλά και στο σωστό ξέπλυμα, για να μην επιβαρυνθεί η ατμοσφαιρα του σπιτιού μας με χημικές ουσίες.

Πηγή: Ευρωπαικός Οργανισμός Περιβάλλοντος

Τιμοκατάλογος

         ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

Μηχανής

€4,5/m2

Χειροποίητα

€5,5/m2

              ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

Μηχανής - Χειροποίητα

€2.50€/m2

     ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Μηχανής

 €3.50/m2

Χειροποίητα

   €4.50/m2

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ...