Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων σε βάθος με 4 στάδια:

  1. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το ύφασμα του καλύμματος  και τα υλικά κατασκευής του στρώματος αλλά και το είδος των λεκέδων και των οσμών.
  2. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού .
  3. Ξεπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  4. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσουν τα στρώματα σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Το ήξερες ότι...

Τα στρώματα ύπνου σπίτι για χιλιάδες ακάρεα, όπως επίσης είναι πηγές VOCs, τόσο από το ίδιο υλικό του αφρολέξ όσο και από τις κόλλες που χρησιμοποιούνται κατα τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και από επιπρόσθετες επεξεργασίες που μπορεί να έχουν υποστεί όπως αδιαβροχοποίηση, βραδύκαυση κτλ. Η εισπνοή ρύπων όταν είμαστε ξαπλωμένοι στις επιφάνειες προέλευσης διπλασιάζεται.  

Ενώ όλοι γνωρίζουμε για τους λεκέδες, τις οσμές και τα μικρόβια, ακάρεα οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs) είναι άγνωστες στους περισσότερους. Εν συντομία πρόκειται για οργανικές ενώσεις που έχουν υψηλή τάση ατμών σε συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου έτσι περιέρχονται στον περιβάλλοντα αέρα. Οι πτητικές οργανικές ενώσεις μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά, αλλεργικά ή άλλα προβλήματα (πχ στο ανοσοποιητικό σύστημα) σε νεογνά ή παιδιά.Τα συμπτώματα από την επίδραση των VOC μπορεί να είναι ερεθισμοί στα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, πονοκέφαλοι, έλλειψη συντονισμού, ναυτία, βλάβη στο συκώτι, τα νεφρά ή το κεντρικό νευρικό σύστημα, δύσνοια, ζαλάδα, τάσεις για εμετό, αλλεργική δερματική αντίδραση και άλλα. Μερικά VOC μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα. 

Τιμοκατάλογος

Βρεφικό Στρώμα

 15€

Μονό Στρώμα

25€

Διπλό Στρώμα

36€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κλείσε το Ραντεβού σου Σήμερα.