Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων σε βάθος με 4 στάδια:

  1. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το ύφασμα του καλύμματος  και τα υλικά κατασκευής του στρώματος αλλά και το είδος των λεκέδων και των οσμών.
  2. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού .
  3. Ξεπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  4. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσουν τα στρώματα σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Το ήξερες ότι...

Ο ιδρώτας, τα σάλια, τα μαλλιά μας, είναι η τροφή για τα ακάρεα. Ένα συνηθισμένο στρώμα περιέχει πάνω από 10.000 ακάρεα ενώ τα μαξιλάρια διπλασιάζουν το βάρος τους σε τρία χρόνια απο τα ακάρεα που ζουν μέσα τους και τις ακαθαρσίες τους. Εισχωρούν στα πνευμόνια, τα μάτια και το δέρμα μας και έτσι πυροδοτείται η ρινίτιδα, το άσθμα, εκζέματα, ψωρίαση και τα άτομα γίνονται πιο ευάλωτα στο συνάχι και την ιγμορίτιδα.

Πηγή: Εταιρία Αλλεργιολογίας


Τιμοκατάλογος

Βρεφικό Στρώμα

 15€

Μονό Στρώμα

20€

Διπλό Στρώμα

40€

Στις Τιμές Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κλείσε το Ραντεβού σου Σήμερα.