Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος στο χώρο σας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του ThessBiologiko.

Καθαρισμός σε Διπλό Στρώμα

Καθαρισμός σε Μονό Στρώμα

Καθαρισμός σε Βρεφικό Στρώμα

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων ThessBiologiko στην πράξη...

Καθαρισμός και Απολύμανση Στρωμάτων

Οσμές

Αφαιρούμε δυσάρεστες οσμές από τα στρώματα.


Αλλεργιογόνα

Πλύσιμο στρώματος για απαλλαγή από γύρη, τρίχες και άλλα αλλεργιογόνα.

Μικρόβια, Βακτήρια, Μύκητες

Απολύμανση στρωμάτων από μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Σκόνη

Καθαρισμός στρωμάτων από σκόνη και άλλες βρωμιές.

Vocs και Χημικά

Καθαρίζουμε το στρώμα σας οικολογικά και αφαιρούμε επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Πως καθαρίζουμε το στρώμα σας

Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων στη Θεσσαλονίκη:

  1. Αρχικός Έλεγχος του στρώματος σας. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξουμε το στρώμα ύπνου σας ώστε να επιβεβαιώσουμε τα υλικά κατασκευής του. Επίσης ελέγχουμε για λεκέδες και την προέλευση τους. Με αυτόν τον τρόπο διαλέγουμε την καταλληλότερη διαδικασία καθαρισμού του στρώματος με την ανάλογη αντιμετώπιση των επαγγελματιών μας, τα αντίστοιχα εξαρτήματα και προϊόντα καθαρισμού.
  2. Σκούπισμα σε βάθος του στρώματος για την αρχική αφαίρεση Σκόνης, Ακαρέων και Αλλεργιογόνων. Στο επόμενο στάδιο προετοιμάζουμε το στρώμα σας για τον καθαρισμό. Εφαρμόζοντας αρχικά το στεγνό βιολογικό καθαρισμό, απομακρύνουμε από την επιφάνεια τη σκόνη, τις τρίχες και άλλα σκουπιδάκια που μπορεί να υπάρχουν καθώς και νεκρά κύτταρα και ακάρεα.
  3. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών. Αφού έχουμε πραγματοποιήσει τον αρχικό έλεγχο στο στρώμα σας και έχουμε προετοιμάσει την επιφάνεια του, σειρά έχει η αντιμετώπιση των λεκέδων του στρώματος και των οσμών. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα, βραβευμένα, οικολογικά και αντι-αλλεργικά, βιοδιασπώμενα και πλήρως κατάλληλα και ασφαλή για βρέφη και παιδιά, κατοικίδια, άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα και ανοσοκατεσταλμένα άτομα. Με την καινοτόμο μέθοδο του ThessBiologiko, την καταρτισμένη ομάδα μας, τον πλήρη εξοπλισμό μας με κάθε τύπου μηχανήματα, εξαρτήματα και βούρτσες αλλά και εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και ξελεκιαστικά αφαιρούμε αποτελεσματικά λεκέδες στρωμάτων από ούρα, ιδρώτα, σάλια, αίμα, εμετό, σωματικά υγρά, φαγητό, ποτό κτλ.
  4. Πλύσιμο και Απολύμανση. Μετά από την τοπική αφαίρεση των λεκέδων του στρώματος εφαρμόζεται ο υγρός βιολογικός καθαρισμός στρώματος σε όλη του την επιφάνεια. Με ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού γίνεται με χαμηλή υγρασία το πλύσιμο του στρώματος και στις δυο πλευρές του και περιμετρικά. Με σύστημα ταυτόχρονης πλύσης και αποπλυσης καθαρίζουμε σε βάθος τα στρώματα αποφεύγοντας την έντονη υγρασία. Έτσι πετυχαίνουμε την απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα σε βάθος προστατεύοντας παράλληλα τα υλικά του στρώματος.
  5. Ξέπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους. Με την ισχυρή αναρρόφηση που διαθέτουν τα μηχανηματα βιολογικού καθαρισμού του ThessBiologiko αφαιρούμε σε βάθος μικρόβια, βακτήρια και μύκητες, υπολλείματα από προϊόντα περιποίησης σώματος, χημικές ουσίες και ατμοσφαιρικούς ρύπους που εισχωρούν στο στρώμα, ακάρεα και τα επιβλαβή περιττώματα τους. Έτσι απολαμβάνετε έναν ποιοτικό ύπνο και ξεκουράζεστε περισσότερο, ενώ τα άτομα με αλλεργίες ανακουφίζονται απο τα συμπτώματα τους. Τα μωρά και τα παιδιά επωφελούνται το μέγιστο από ένα καθαρό στρώμα, καθώς το αναπνευστικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι υπό ανάπτυξη και ένα περιβάλλον ύπνου επιβαρυμένο από μικρόβια, ακάρεα και χημικές ουσίες έχει αρνητικές επιπτώσεις. Έτσι επιτυγχάνουμε βαθύ οικολογικό καθαρισμό και απολύμανση του στρώματος.
  6. Στέγνωμα. Τελικό στάδιο της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων είναι το στέγνωμα τους. Ακολουθώντας τη διαδικασία που σας αναλύσαμε το στρώμα σας θα είναι στεγνό και έτοιμο για χρήση άμεσα σε 3 με 6 ώρες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Επίσης διαθέτουμε ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσουν τα στρώματα σας ακόμα γρηγορότερα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Οικολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Στο ThessBiologiko έχουμε εμπειρία 20 χρόνων, καθώς ξεκινήσαμε την πορεία μας το 2004. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε πραγματοποιήσει βιολογικό καθαρισμό σε χιλιάδες στρώματα και είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν τον καθαρισμό του στρώματος σας.

Το ήξερες ότι...

Τα στρώματα ύπνου είναι σπίτι για χιλιάδες ακάρεα, τα οποία προκαλούν αλλεργίες, δερματίτιδες, εκζέματα κτλ. Επίσης τα στρώματα είναι πηγές VOCs, τόσο από το ίδιο υλικό του αφρολέξ όσο και από τις κόλλες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και από επιπρόσθετες επεξεργασίες που μπορεί να έχουν υποστεί όπως αδιαβροχοποίηση, βραδύκαυση κτλ. Η συγκέντρωση VOCs είναι μεγαλύτερη όσο πιο καινούργιο είναι το στρώμα και ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Οι πτητικές οργανικές ενώσεις μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά, αλλεργικά ή άλλα προβλήματα (πχ στο ανοσοποιητικό σύστημα) ειδικά σε νεογνά ή παιδιά. Τα συμπτώματα από την επίδραση των VOC μπορεί να είναι ερεθισμοί στα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, πονοκέφαλοι, έλλειψη συντονισμού, ναυτία, βλάβη στο συκώτι, τα νεφρά ή το κεντρικό νευρικό σύστημα, δύσπνοια, ζαλάδα, τάσεις για εμετό, αλλεργική δερματική αντίδραση και άλλα. Μερικά VOC μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε για τους λεκέδες, τις οσμές, τα μικρόβια και τα ακάρεα, οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs) είναι άγνωστες στους περισσότερους. Εν συντομία πρόκειται για οργανικές ενώσεις που έχουν υψηλή τάση ατμών σε συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου, έτσι περιέρχονται στον περιβάλλοντα αέρα. Δηλαδή σε συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου εξέρχονται στον εσωτερικό αέρα του σπιτιού μας και τα εισπνέουμε ενώ η συγκέντρωση τους αυξάνεται με μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Η εισπνοή ρύπων όταν είμαστε ξαπλωμένοι στις επιφάνειες προέλευσης διπλασιάζεται. Ευτυχώς το πλύσιμο βοηθά στην μείωση της συγκέντρωσης των VOCs στα στρώματα. Φυσικά είναι πρώτιστης σημασίας τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό να είναι οικολογικά και να μην αφήνουν χημικά κατάλοιπα, όπως επίσης ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται με θερμότητα. Έτσι είναι εμφανές πως η απολύμανση με ατμό δεν ενδείκνυται για καθαρισμό στρωμάτων καθώς με τη θερμότητα του ατμού αυξάνουμε την έκθεση μας στις χημικές ουσίες VOCs των στρωμάτων.

Στη ThessBiologiko παρακολουθώντας πάντα τις νέες εξελίξεις και τις επιστημονικές έρευνες σας παρέχουμε τον καλύτερο βιολογικό καθαρισμό στρώματος με γνώμονα την πραγματική υγιεινή. Φροντίζουμε το στρώμα σας να φαίνεται αλλά και να είναι καθαρό!

Τιμές Βιολογικού Καθαρισμού Στρωμάτων

Βιολογικός Καθαρισμός Βρεφικού Στρώματος

20€

Βιολογικός Καθαρισμός Μονού Στρώματος

40€

Βιολογικός Καθαρισμός Διπλού Στρώματος

50€

Στο ThessBiologiko παρέχουμε ειδικές προσφορές όταν πρόκειται για βιολογικό καθαρισμό μεγάλου αριθμού στρωμάτων πχ σε παιδικούς σταθμούς, ξενοδοχεία, κλινικές κτλ.

Για τους οικιακούς μας πελάτες προσφέρουμε ειδικές τιμές όταν συνδυάζετε τον καθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2311822781 και στο 6949130649 για προσφορά.

*Στις αναγραφομένες τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Περιοχές που εξυπηρετούμε


Η ομάδα του ThessBiologiko μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα για τον καθαρισμό στρώματος σε όλη την Θεσσαλονίκη και τις τριγύρω περιοχές!

Εφαρμόζουμε βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στη Δυτική Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα της πόλης.

Έτσι έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες στον Εύοσμο, τη Μενεμένη, την Πολίχνη, την Ευκαρπία, το Ωραιόκαστρο, τα Πεύκα, το Φίλυρο, την Τούμπα, την Τριανδρία, την Καλαμαριά, το Πανόραμα, την Πυλαία και τη Θέρμη αλλά και σε περιοχές όπως η Περαία, η Χαλάστρα, ο Λαγκαδάς κτλ.

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων σε όλη τη Θεσσαλονίκη - ThessBiologiko
Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων σε όλη τη Θεσσαλονίκη - ThessBiologiko

Κλείσε το Ραντεβού σου Σήμερα.