Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων στη Θεσσαλονίκη σε βάθος με 5 στάδια:

  1. Σκούπισμα σε βάθος του στρώματος για την αρχική αφαίρεση Σκόνης, Ακαρέων και Αλλεργιογόνων.
  2. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με προϊόντα καθαρισμού ελεγμένα, βραβευμένα, οικολογικά και αντι-αλλεργικά εξειδικευμένα ανάλογα με το ύφασμα του καλύμματος και τα υλικά κατασκευής του στρώματος. Αποτελεσματικός καθαρισμός στρώματος απο λεκέδες ούρων, ιδρώτα, αίματος.
  3. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα για υγρό βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων χαμηλής υγρασίας.
  4. Ξέπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος με την εφαρμογή του καθαρισμού στρωμάτων.
  5. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσουν τα στρώματα σας σε μόνο 3-4 ώρες και να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!
Βιολογικός καθαρισμός στρώματος
Βιολογικός καθαρισμός στρώματος
Οικολογικός καθαρισμός στρώματος
Οικολογικός καθαρισμός στρώματος

Το ήξερες ότι...

Τα στρώματα ύπνου είναι σπίτι για χιλιάδες ακάρεα, τα οποία προκαλούν αλλεργίες, δερματίτιδες, εκζέματα κτλ. Επίσης τα στρώματα είναι πηγές VOCs, τόσο από το ίδιο υλικό του αφρολέξ όσο και από τις κόλλες που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και από επιπρόσθετες επεξεργασίες που μπορεί να έχουν υποστεί όπως αδιαβροχοποίηση, βραδύκαυση κτλ. Η συγκέντρωση VOCs είναι μεγαλύτερη όσο πιο καινούργιο είναι το στρώμα και ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Οι πτητικές οργανικές ενώσεις μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικά, αλλεργικά ή άλλα προβλήματα (πχ στο ανοσοποιητικό σύστημα) ειδικά σε νεογνά ή παιδιά. Τα συμπτώματα από την επίδραση των VOC μπορεί να είναι ερεθισμοί στα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, πονοκέφαλοι, έλλειψη συντονισμού, ναυτία, βλάβη στο συκώτι, τα νεφρά ή το κεντρικό νευρικό σύστημα, δύσπνοια, ζαλάδα, τάσεις για εμετό, αλλεργική δερματική αντίδραση και άλλα. Μερικά VOC μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε για τους λεκέδες, τις οσμές, τα μικρόβια και τα ακάρεα, οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs) είναι άγνωστες στους περισσότερους. Εν συντομία πρόκειται για οργανικές ενώσεις που έχουν υψηλή τάση ατμών σε συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου, έτσι περιέρχονται στον περιβάλλοντα αέρα. Δηλαδή σε συνηθισμένη θερμοκρασία δωματίου εξέρχονται στον εσωτερικό αέρα του σπιτιού μας και τα εισπνέουμε ενώ η συγκέντρωση τους αυξάνεται με μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Η εισπνοή ρύπων όταν είμαστε ξαπλωμένοι στις επιφάνειες προέλευσης διπλασιάζεται. Ευτυχώς το πλύσιμο βοηθά στην μείωση της συγκέντρωσης των VOCs στα στρώματα. Φυσικά είναι πρώτιστης σημασίας τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό να είναι οικολογικά και να μην αφήνουν χημικά κατάλοιπα, όπως επίσης ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται με θερμότητα. Έτσι είναι εμφανές πως η απολύμανση με ατμό δεν ενδείκνυται για καθαρισμό στρωμάτων καθώς με τη θερμότητα του ατμού αυξάνουμε την έκθεση μας στις χημικές ουσίες VOCs των στρωμάτων.

Στη ThessBiologiko παρακολουθώντας πάντα τις νέες εξελίξεις και τις επιστημονικές έρευνες σας παρέχουμε τον καλύτερο βιολογικο καθαρισμό στρώματος με γνώμονα την πραγματική υγιεινή. Φροντίζουμε το στρώμα σας να φαίνεται αλλά και να είναι καθαρό!


Κλείσε το Ραντεβού σου Σήμερα.