Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων σε βάθος με 4 στάδια:

  1. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το ύφασμα του καλύμματος  και τα υλικά κατασκευής του στρώματος αλλά και το είδος των λεκέδων και των οσμών.
  2. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού .
  3. Ξεπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  4. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσουν τα στρώματα σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Το ήξερες ότι...

Περισσότερες από 900 διαφορετικές χημικές ενώσεις έχουν ανιχνευθεί στον αέρα εσωτερικών χώρων και ορισμένοι ρύποι μπορεί να έχουν 2-5 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση σε εσωτερικούς χώρους απ' ό,τι έξω από κτίρια. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων μπορεί να παράγεται από πλήθος πηγών όπως το Κάπνισμα, Καύσιμα για θέρμανση και μαγείρεμα, Καθαριστικά υλικά, Αλλεργιογόνα από Κατοικίδια, Φυτά, Σκόνη και Υγρασία. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων είναι ο 8ος πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου για ασθένεια, μεταξύ 1,5 εκατομμύριο και 2 εκατομμύρια θάνατοι το χρόνο μπορούν να συνδεθούν με την ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων. Αυτές οι χημικες ουσίες κατακάθονται πάνω στα στρώματα και εισπνέονται κατα τη διάρκεια του ύπνου. Στη ThessBiologiko καθαρίζουμε τα Στρώματα με Οικολογικά Υποαλλεργικα Προιοντα και Αφαιρούμε Μικρόβια, Ακάρεα, Αλλεργιογόνα, Ατμοσφαιρικούς Ρύπους, Λεκέδες και Οσμές.

Πηγή: Ευρωπαικός Οργανισμός Πνευμόνων (ELF)Τιμοκατάλογος

Βρεφικό Στρώμα

 15€

Μονό Στρώμα

20€

Διπλό Στρώμα

35€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κλείσε το Ραντεβού σου Σήμερα.