Καθαρισμός Σαλονιού

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέδων - Σαλονιού σε βάθος με 4 στάδια:

  1. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το είδος του υφάσματος και την προέλευση των λεκέδων και των οσμών.
  2. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού .
  3. Ξεπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  4. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσει το σαλόνι σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Το ήξερες ότι...

Πολλοί από εμάς μπορεί να περνάμε έως και το 90 % της ημέρας μας σε εσωτερικούς χώρους. Ο αέρας σε έναν αστικό δρόμο με μέτρια κίνηση είναι στην πραγματικότητα πιο καθαρός από τον αέρα στο σαλόνι μας. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι βλαβεροί ατμοσφαιρικοί ρύποι μπορεί να υπάρχουν σε υψηλότερες συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς χώρους παρά σε εξωτερικούς. Τα συμπτώματα των περισσότερων ασθενειών της εσωτερικής ρύπανσης είναι ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα, η κούραση, η ανορεξία, ο λήθαργος, η γνωστική εξασθένηση, η αδυναμία συγκέντρωσης, η ναυτία, οι αλλεργικές αντιδράσεις, η ταχυκαρδία, ο βήχας, η δύσπνοια, η φαρυγγίτιδα κ.ά.

Πηγή: Ευρωπαικός Οργανισμός Περιβάλλοντος

.

Τιμοκατάλογος

Καρέκλα Τραπεζαρίας

4€

Σκαμπό

7€

Πολυθρόνα

10€ - 15€

Σαλόνι - Καναπές

Διθέσιος Καναπές

Τριθέσιος Καναπές

11€/θέση

22€

33€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα.