Καθαρισμός Καναπέ - Σαλονιού

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέδων - Σαλονιού στη Θεσσαλονίκη σε βάθος με 5 στάδια:

  1. Σκούπισμα σε Βάθος για να αφαιρέσουμε Τρίχες, Σκόνη, Γύρη, Αλλεργιογόνα, τυχόν Υπολείμματα Φαγητού και Σκουπίδια απο τον καναπέ σας.
  2. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών από το σαλόνι με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το είδος του υφάσματος ταπετσαρίας των καναπέδων και την προέλευση των λεκέδων και των οσμών.
  3. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και αντι-αλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού για υγρό καθαρισμό καναπέ με χαμηλή υγρασία.
  4. Ξέπλυμα για την Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης, Ατμοσφαιρικών Ρύπων, VOCs, υπολειμμάτων χημικών και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  5. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσει το σαλόνι σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!
Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ
Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ
Καθαρισμός Πολυθρόνας
Καθαρισμός Πολυθρόνας

Το ήξερες ότι...

Πολλοί από εμάς μπορεί να περνάμε έως και το 90% της ημέρας μας σε εσωτερικούς χώρους. Περισσότερες από 900 διαφορετικές χημικές ενώσεις έχουν ανιχνευθεί στον αέρα εσωτερικών χώρων και ορισμένοι ρύποι μπορεί να έχουν 2-5 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση σε εσωτερικούς χώρους απ' ό,τι έξω. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων μπορεί να παράγεται από πλήθος πηγών όπως το κάπνισμα, καύσιμα για θέρμανση και μαγείρεμα, καθαριστικά, σκόνη και υγρασία αλλά και τρίχες κατοικιδίων. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων είναι ο 8ος πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου για οποιαδήποτε ασθένεια,καθώς 1,5 εώς και 2 εκατομμύρια θάνατοι το χρόνο μπορούν να συνδεθούν με την ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων. Αυτές οι χημικές ουσίες κατακάθονται πάνω στα έπιπλα, τα υφασμάτα και τα χαλιά και εισπνέονται. Τα συμπτώματα της εσωτερικής ρύπανσης είναι ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα, η κούραση, η ανορεξία, ο λήθαργος, η γνωστική εξασθένηση, η αδυναμία συγκέντρωσης, η ναυτία, οι αλλεργικές αντιδράσεις, η ταχυκαρδία, ο βήχας, η δύσπνοια, η φαρυγγίτιδα κ.ά.

Εμείς στη ThessBiologiko χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βραβευμένα, βιολογικά, οικολογικά, αντι-αλλεργικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα. Έτσι δεν επιβαρύνουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Αντίθετα αφαιρούμε όλη τη σκόνη, τρίχες, υπολείμματα χημικών και καθαριστικών που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει, τις οσμές από το κάπνισμα και το μαγείρεμα, ενώ φροντίζουμε για άμεσο στέγνωμα και χαμηλή υγρασία. Μετά την εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού ThessBiologiko είναι καθαρό όχι μόνο το σαλόνι σας και ο καναπές σας αλλά και ο αέρας του σπιτιού σας!

Πηγή: Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πνευμόνων (ELF)


Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα.