Καθαρισμός Καναπέ στη Θεσσαλονίκη

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού στο χώρο σας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του  ThessBiologiko

Καθαρισμός Πολυθρόνας

Καθαρισμός Καναπέ

Καθαρισμός σε Γωνιακό Καναπέ - Σαλόνι

Εφαρμογή Αλέκιαστης Προστασίας - Αδιαβροχοποίησης Καναπέδων και Σαλονιών

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού - Καναπέ ThessBiologiko στην πράξη...Καθαρισμός και Απολύμανση Σαλονιού

Οσμές

Αφαιρούμε δυσάρεστες οσμές από τους καναπέδες.


Αλλεργιογόνα

Πλύσιμο καναπέ για απαλλαγή από γύρη, τρίχες και άλλα αλλεργιογόνα.

Μικρόβια, Βακτήρια, Μύκητες

Απολύμανση σαλονιού από μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Σκόνη

Καθαρισμός καναπέδων από σκόνη και άλλες βρωμιές.

Vocs και Χημικά

Καθαρίζουμε το σαλόνι σας οικολογικά και αφαιρούμε επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Διαδικασία Βιολογικού Καθαρισμού Σαλονιού και Καναπέδων

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέδων - Σαλονιού στη Θεσσαλονίκη σε βάθος:

  1. Αρχικός Έλεγχος του καναπέ σας. Αρχικά ελέγχουμε το σαλόνι σας ώστε να επιβεβαιώσουμε τα υλικά κατασκευής του και την κατάσταση του. Επίσης ελέγχουμε για λεκέδες και την προέλευση τους. Έτσι διαλέγουμε την καταλληλότερη διαδικασία καθαρισμού με την ανάλογη αντιμετώπιση των επαγγελματιών μας, τα αντίστοιχα εξαρτήματα και προϊόντα καθαρισμού
  2. Σκούπισμα σε Βάθος του καναπέ για να αφαιρέσουμε Τρίχες, Σκόνη, Ακαρέα και Αλλεργιογόνα. Σε αυτό το στάδιο προετοιμάζουμε το στρώμα σας για τον καθαρισμό. Εφαρμόζοντας αρχικά το στεγνό βιολογικό καθαρισμό, απομακρύνουμε από την επιφάνεια τη σκόνη, τις τρίχες και άλλα σκουπιδάκια που μπορεί να υπάρχουν καθώς και νεκρά κύτταρα και ακάρεα.
  3. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών από το σαλόνι σας. Αφού έχουμε πραγματοποιήσει τον αρχικό έλεγχο στους καναπέδες σας και έχουμε προετοιμάσει την επιφάνεια τους, σειρά έχει η αντιμετώπιση των λεκέδων και των οσμών. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα, βραβευμένα, οικολογικά και αντι-αλλεργικά, βιοδιασπώμενα και πλήρως κατάλληλα και ασφαλή για βρέφη και παιδιά, κατοικίδια, άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα και ανοσοκατεσταλμένα άτομα. Με την καινοτόμο μέθοδο του ThessBiologiko, την καταρτισμένη ομάδα μας, τον πλήρη εξοπλισμό μας με κάθε τύπου μηχανήματα, εξαρτήματα και βούρτσες αλλά και εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και ξελεκιαστικά αφαιρούμε αποτελεσματικά λεκέδες στον καναπέ από φαγητά, καφέ, γάλα, κρασί, ποτά, ούρα, ιδρώτα, σάλια, αίμα, εμετό, σωματικά υγρά κτλ. με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το είδος του υφάσματος ταπετσαρίας των καναπέδων και την προέλευση των λεκέδων και των οσμών.
  4. Πλύσιμο και Απολύμανση Μετά από την τοπική αφαίρεση των λεκέδων του στρώματος εφαρμόζεται ο υγρός βιολογικός καθαρισμός σε όλη του την επιφάνεια. Με ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού γίνεται με χαμηλή υγρασία το πλύσιμο του καναπέ και των μαξιλαριών του σε όλη του την επιφάνεια και περιμετρικά. Με σύστημα ταυτόχρονης πλύσης και αποπλυσης καθαρίζουμε σε βάθος το σαλόνι αποφεύγοντας την έντονη υγρασία. Έτσι πετυχαίνουμε την απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα σε βάθος προστατεύοντας παράλληλα τα υλικά. Έτσι ο καναπές κερδίζει χρόνια ζωής και βρίσκει την λάμψη στο χρώμα του.
  5. Ξέπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων, VOCs, Υπολειμμάτων Χημικών και αποφυγή της επανεμφάνισης τους. Με την ισχυρή αναρρόφηση που διαθέτουν τα μηχανηματα βιολογικού καθαρισμού του ThessBiologiko αφαιρούμε σε βάθος μικρόβια, βακτήρια και μύκητες, υπολλείματα από προϊόντα περιποίησης σώματος, χημικές ουσίες και ατμοσφαιρικούς ρύπους που εισχωρούν στουε καναπέδες, ακάρεα και τα επιβλαβή περιττώματα τους. Έτσι απολαμβάνετε έναν καθαρό περιβάλλον στο σαλόνι σας, ενώ τα άτομα με αλλεργίες ανακουφίζονται απο τα συμπτώματα τους. Τα μωρά και τα παιδιά επωφελούνται το μέγιστο από τον βιολογικό καθαρισμό, καθώς το αναπνευστικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι υπό ανάπτυξη και ένα περιβάλλον επιβαρυμένο από μικρόβια, ακάρεα και χημικές ουσίες έχει αρνητικές επιπτώσεις.
  6. Στέγνωμα.  Τελικό στάδιο της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού καναπέδων είναι το στέγνωμα τους. Ακολουθώντας τη διαδικασία που σας αναλύσαμε ο καναπές σας θα είναι στεγνός και έτοιμος για χρήση άμεσα σε 3 με 6 ώρες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Επίσης διαθέτουμε ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσει το σαλόνι σας ακόμα γρηγορότερα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Συχνές Ερωτήσεις

Στο ThessBiologiko έχουμε εμπειρία 20 χρόνων, καθώς ξεκινήσαμε την πορεία μας το 2004. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε καθαρίσει χιλιάδες καναπέδες και είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού.

Το ήξερες ότι...

Πολλοί από εμάς μπορεί να περνάμε έως και το 90% της ημέρας μας σε εσωτερικούς χώρους. Περισσότερες από 900 διαφορετικές χημικές ενώσεις έχουν ανιχνευθεί στον αέρα εσωτερικών χώρων και ορισμένοι ρύποι μπορεί να έχουν 2-5 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση μέσα απ' ό,τι έξω. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων παράγεται από πλήθος πηγών όπως το κάπνισμα, καύσιμα για θέρμανση και μαγείρεμα, καθαριστικά, σκόνη και υγρασία αλλά και τρίχες κατοικιδίων.

 Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων είναι ο 8ος πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου για οποιαδήποτε ασθένεια,καθώς 1,5 εώς και 2 εκατομμύρια θάνατοι το χρόνο συνδέονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων. Αυτές οι χημικές ουσίες κατακάθονται πάνω στα έπιπλα, τα υφασμάτα και τα χαλιά και εισπνέονται. Τα συμπτώματα της εσωτερικής ρύπανσης είναι ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα, η κούραση, η ανορεξία, ο λήθαργος, η γνωστική εξασθένηση, η αδυναμία συγκέντρωσης, η ναυτία, οι αλλεργικές αντιδράσεις, η ταχυκαρδία, ο βήχας, η δύσπνοια, η φαρυγγίτιδα κ.ά.

Εμείς στη ThessBiologiko χρησιμοποιούμε αποκλειστικά βραβευμένα, βιολογικά, οικολογικά, αντι-αλλεργικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα. Έτσι δεν επιβαρύνουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Αντίθετα αφαιρούμε όλη τη σκόνη, τρίχες, υπολείμματα χημικών και καθαριστικών που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει, τις οσμές από το κάπνισμα και το μαγείρεμα, ενώ φροντίζουμε για άμεσο στέγνωμα και χαμηλή υγρασία. Μετά την εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού ThessBiologiko είναι καθαρό όχι μόνο το σαλόνι σας και ο καναπές σας αλλά και ο αέρας του σπιτιού σας!

Πηγή: Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πνευμόνων (ELF)


Τιμή Βιολογικού Καθαρισμού Καναπέδων

Βιολογικός Καθαρισμός Σκαμπό

10€

Βιολογικός Καθαρισμός Πολυθρόνας

20€

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ

Η κάθε θέση υπολογίζεται στα 70εκ.

15€/θέση

Εφαρμογή Αλέκιαστης - Υδρόφοβης Προστασίας

3€/θέση

Περιοχές που εξυπηρετούμε


Η ομάδα του ThessBiologiko μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα σε όλη την Θεσσαλονίκη και τις τριγύρω περιοχές!

Εφαρμόζουμε βιολογικό καθαρισμό καναπέδων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στη Δυτική Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα της πόλης.

Έτσι έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο, τη Σταυρούπολη, την Πολίχνη, τα Μετέωρα, το Ωραιόκαστρο, το Ρετζίκι, την Τούμπα, την Τριανδρία, την Καλαμαριά, το Πανόραμα, την Πυλαία και τη Θέρμη αλλά και σε περιοχές όπως η Περαία, η Χαλάστρα, ο Λαγκαδάς κτλ.

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ σε όλη τη Θεσσαλονίκη - ThessBiologiko
Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ σε όλη τη Θεσσαλονίκη - ThessBiologiko

Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα.