Καθαρισμός Σαλονιού

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέδων - Σαλονιού σε βάθος με 4 στάδια:

  1. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών με εξειδικευμένα προϊόντα, ανάλογα με το είδος του υφάσματος και την προέλευση των λεκέδων και των οσμών.
  2. Πλύσιμο και Απολύμανση με πιστοποιημένα οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλες βούρτσες, ειδικά εξαρτήματα και επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού .
  3. Ξεπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους σε βάθος.
  4. Στέγνωμα με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσει το σαλόνι σας σε μόνο 2-3 ώρες και να είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Αποτελεί αποκλειστική καινοτομία της εταιρείας μας!

Το ήξερες ότι...

Πολλοί από εμάς μπορεί να περνάμε έως και το 90% της ημέρας μας σε εσωτερικούς χώρους. Περισσότερες από 900 διαφορετικές χημικές ενώσεις έχουν ανιχνευθεί στον αέρα εσωτερικών χώρων και ορισμένοι ρύποι μπορεί να έχουν 2-5 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση σε εσωτερικούς χώρους απ' ό,τι έξω. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων μπορεί να παράγεται από πλήθος πηγών όπως το Κάπνισμα, Καύσιμα για θέρμανση και μαγείρεμα, Καθαριστικά υλικά, Σκόνη και Υγρασία. Η ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων είναι ο 8ος πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου για ασθένειαα, 1,5 εώς και 2 εκατομμύρια θάνατοι το χρόνο μπορούν να συνδεθούν με την ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικών χώρων. Αυτές οι χημικες ουσίες κατακάθονται πάνω στα έπιπλα και εισπνέονται.Τα συμπτώματα των περισσότερων ασθενειών της εσωτερικής ρύπανσης είναι ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα, η κούραση, η ανορεξία, ο λήθαργος, η γνωστική εξασθένηση, η αδυναμία συγκέντρωσης, η ναυτία, οι αλλεργικές αντιδράσεις, η ταχυκαρδία, ο βήχας, η δύσπνοια, η φαρυγγίτιδα κ.ά.

Πηγή: Ευρωπαικός Οργανισμός Πνευμόνων (ELF)

Τιμοκατάλογος

Καρέκλα Τραπεζαρίας

4€

Σκαμπό

7€

Πολυθρόνα

10€ - 15€

Σαλόνι - Καναπές

Διθέσιος Καναπές

Τριθέσιος Καναπές

12€/θέση

24€

36€

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα.