Καθαρισμός Βρεφικών

*Καθαρίζοντας το βρεφικό εξοπλισμό του μωρού σας στηρίζετε τον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού". Με κάθε βιολογικό καθαρισμό βρεφικών προσφέρουμε 1€/τεμάχιο από τα έσοδα για να χαρίσουμε "Στιγμές Ξεγνοιασιάς  για τα Παιδιά που Νοσηλεύονται" ώστε να ομορφύνουμε την παραμονή τους στο νοσοκομείο. Στόχος μας να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε το ποσό των 500€.

Τα νεογέννητα εισπνέουν περισσότερο αέρα ανά κιλό σώματος από τους ενήλικες. Επίσης εισπνέουν περισσότερο από το στόμα, προσπερνώντας το φίλτρο της μύτης και βοηθώντας τα μικρόβια, τη σκόνη και τους ρύπους να φτάσουν πιο βαθιά στο αναπνευστικό σύστημα, το οποίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Η εισπνοή όλων των βλαβερών ρύπων, αλλεργιογόνων και μικροβίων διπλασιάζεται όταν τα μωρά είναι ξαπλωμένα στις επιφάνειες προέλευσης. Αυτό κάνει τα βρέφη και τα μωρά πιο ευάλωτα σε αναπνευστικά και αλλεργικά προβλήματα αλλά και σε βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αν σκεφτούμε ότι τα μωρά περνάνε εώς και το 98% της ημέρας τους στο σπίτι και την πλειοψηφία του χρόνου, ξαπλωμένα σε κάποιο στρώμα, ριλάξ ή καρότσι, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για τον βιολογικό καθαρισμό τους.
Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τόσο για μεταχειρισμένα βρεφικά είδη, όσο και για τα καινούργια μιας και κατά τη διαδικασία της παραγωγής τους αλλά και της μεταφοράς τους έρχονται σε επαφή με μικρόβια, σκόνες, αλλεργιογόνα και ρύπους.

Πηγή: Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής

Οικολογικός Καθαρισμός Βρεφικού Στρώματος
Οικολογικός Καθαρισμός Βρεφικού Στρώματος
Βιολογικός καθαρισμός βρεφικού εξοπλισμού
Βιολογικός καθαρισμός βρεφικού εξοπλισμού

Ο ολοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός αφαιρεί τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, τα ακάρεα, τη σκόνη και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους σε βάθος και επιβραδύνει την επανεμφάνιση τους. Αποτελεί τη μοναδική λύση για την αφαίρεση λεκέδων και οσμών. Η εταιρεία μας διαθέτει γνώση και εμπειρία χρόνων στην Ελλάδα και στον Καναδά, τα καλύτερα, πιστοποιημένα και βραβευμένα οικολογικά, αντι-αλλεργικά προϊόντα καθαρισμού ειδικά για βρέφη και παιδιά. Επίσης με την καινοτόμο υπηρεσία μας δε χρειάζεται να αγχώνεστε για την υγρασία. Είμαστε οι μοναδικοί με ειδικούς στεγνωτήρες για να στεγνώσει ο βρεφικός εξοπλισμός του μωρού σας σε μόνο 2-3ώρες και να είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Κλείστε το Ραντεβού σας Τώρα.