Βιολογικός Καθαρισμός Βρεφικών στη Θεσσαλονίκη

Οικολογικός Καθαρισμός Βρεφικού Εξοπλισμού από τους επαγγελματίες του ThessBiologiko με Δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση.

Καθαρισμός σε Βρεφικό Στρώμα

Καθαρισμός σε Παρκοκρέβατο

Καθαρισμός σε Καρότσι Μωρού

Καθαρισμός σε Αυγό Μωρού

Καθαρισμός σε Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου

Οικολογικός Καθαρισμός Χαλιών Ασφαλής για Μωρά και Παιδιά

Βιολογικός Καθαρισμός Εξειδικευμένος για Μωρά ThessBiologiko στην πράξη...


Μας Εμπιστεύονται

Κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται χιλιάδες γονείς σαν εσάς να πραγματοποίησουμε οικολογικό, βιολογικό καθαρισμό βρεφικών.


Γιατί είναι σημαντικός ο βιολογικός καθαρισμός βρεφικών;

Τα νεογέννητα εισπνέουν περισσότερο αέρα ανά κιλό σώματος από τους ενήλικες. Επίσης εισπνέουν περισσότερο από το στόμα. Έτσι προσπερνάν το φίλτρο της μύτης κάτι που βοηθά τα μικρόβια, τη σκόνη και τους ρύπους να φτάσουν πιο βαθιά στο αναπνευστικό σύστημα, το οποίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Η εισπνοή όλων των βλαβερών ρύπων, αλλεργιογόνων και μικροβίων διπλασιάζεται όταν τα μωρά είναι ξαπλωμένα στις επιφάνειες προέλευσης. οπως για παράδειγμα στο στρώμα, το καρότσι ή το ριλάξ. Αυτό κάνει τα βρέφη και τα μωρά πιο ευάλωτα σε αναπνευστικά και αλλεργικά προβλήματα αλλά και σε βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Γνωστό σε κάθε σπίτι με μωρό ή νήπιο είναι πως βάζουν τα πάντα στο στόμα τους και φυσικά περνάν αμέτρητες ώρες στο πάτωμα, μπουσολώντας και παίζωντας. Για αυτό είναι απαραίτητο τα χαλιά του σπιτιού να είναι καθαρά χρησιμοποιώντας ειδικά οικολογικά προϊόντα καθαρισμού για βρέφη και παιδιά για να αποφεχθεί η επαφή τους με επιβλαβή χημικά.

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τόσο για μεταχειρισμένα βρεφικά είδη, όσο και για τα καινούργια μιας και κατά τη διαδικασία της παραγωγής τους αλλά και της μεταφοράς τους έρχονται σε επαφή με μικρόβια, σκόνες, αλλεργιογόνα και ρύπους. Ακριβώς όπως έχετε προνοήσει να προμηθευτείτε ειδικό βρεφικό καθαριστικό και να πλύνετε τα ρουχαλάκια του μωρού σας πριν τον ερχομό του, έτσι πρέπει να καθαριστεί και ο υπόλοιπος εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσετε για το μικρό σας με τα εξίσου φυσικά και ακίνδυνα προϊόντα καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη που διαθέτουμε στο Thessbiologiko.

Καθαρισμός και Απολύμανση Βρεφικών και Παιδικών Ειδών

Οσμές

Αφαιρούμε δυσάρεστες οσμές από το στρώμα, το καρότσι ή το καθισμάτακι αυτοκινήτου του παιδιού σας.


Μικρόβια, Βακτήρια, Μύκητες

Απολύμανση βρεφικού εξοπλισμού από μικρόβια, βακτήρια, μύκητες και ιούς.

Vocs και Χημικά

Καθαρίζουμε τα πράγματα του μωρού σας οικολογικά και αφαιρούμε επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Σκόνη

Καθαρισμός του βρεφικού εξοπλισμού από σκόνη και άλλες βρωμιές.

Αλλεργιογόνα

Πλύσιμο των βρεφικών για απαλλαγή από γύρη, τρίχες και άλλα αλλεργιογόνα.

Τι είναι και πως γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός βρεφικών;

Εμείς στο ThessBiologiko φροντίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή για τα βρέφη, τα μωρά και τα παιδιά. 

Εφαρμόζουμε αποκλειστικά ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό που αφαιρεί τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, τα ακάρεα, τη σκόνη και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους σε βάθος και επιβραδύνει την επανεμφάνιση τους. Αποτελεί τη μοναδική λύση για την αφαίρεση λεκέδων και οσμών. 

Η ομάδα του ThessBiologiko διαθέτει γνώση και εμπειρία χρόνων στην Ελλάδα και στον Καναδά, τα καλύτερα, πιστοποιημένα και βραβευμένα οικολογικά, αντι-αλλεργικά προϊόντα καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη και παιδιά.

Πέρα των επιλεγμένων καθαριστικών στο ThessBiologiko ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους και τα υλικά στη βιομηχανία της στρωματοποιίας, στον τομέα του καθαρισμού και της υγείας και κυρίως στα στοιχεία της εσωτερικής ατμοσφαιρικής μόλυνσης. Με τις γνώσεις αυτές αναπροσαρμόζουμε κατάλληλα τις μεθόδους του βιολογικού καθαρισμού για κορυφαία αποτελέσματα που συνδυάζουν υγιεινή και αισθητική. 

Για παράδειγμα μπορεί συχνά να ακούσετε τον ατμό ως την ιδανική μέθοδο απολύμασης, ειδικά στα είδη των μωρών, ως φυσική λύση, χωρίς χημικά. Αν και ο ατμός δεν περιέχει χημικά, η έντονη θερμότητα του ατμού απελευθερώνει χημικές ενώσεις και επικίνδυνα vocs από τα υλικά κατασκευής του στρώματος όπως οι κόλλες και το αφρολέξ. Επίσης για να συμμορφωθούν με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας EN 16890 οι περισσότεροι κατασκευαστές εφαρμόζουν επεξεργασία βραδύκαυσης στα στρώματα. 

Με το ThessBiologiko μπορείτε να είστε σίγουροι για τον οικολογικό καθαρισμό και την απολύμανση του εξοπλισμού του μωρού σας.

1. Δωρεάν Παραλαβή του βρεφικού εξοπλισμού κατόπιν συνεννόησης για την ημέρα και την ώρα.

2. Αρχικός Έλεγχος των ειδών για βιολογικό καθαρισμό. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξουμε τον εξοπλισμού του μωρού σας ώστε να επιβεβαιώσουμε τα υλικά κατασκευής του. Επίσης ελέγχουμε για λεκέδες, οσμές, εστίες μόλυνσης και την προέλευση τους. Έτσι διαλέγουμε την καταλληλότερη διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης με την ανάλογη αντιμετώπιση των επαγγελματιών μας, τα αντίστοιχα εξαρτήματα και προϊόντα καθαρισμού.

3. Καθαρισμός των πλαστικών μερών. Σε αυτό το στάδιο σκουπίζονται και καθορίζονται και τα πλαστικά μέρη του εξοπλισμού, με ειδικά μηχανήματα φυγοκεντρικού φυσητήρα, επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού για να απομακρύνουμε σκόνη, σκουπίδια αλλά και μικρόβια ακόμα και στα πιο κρυφά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία των καροτσιών, των καθισμάτων ασφαλείας αυτοκινήτου, των ριλάξ, των παρκοκρέβατων και όλου των βρεφικών ειδών.

4. Σκούπισμα σε βάθος των υφασμάτινων επιφανειών για την αρχική αφαίρεση Σκόνης, Ακαρέων και Αλλεργιογόνων. Εφαρμόζοντας αρχικά το στεγνό βιολογικό καθαρισμό, απομακρύνουμε από την επιφάνεια τη σκόνη, τις τρίχες και άλλα σκουπιδάκια που μπορεί να υπάρχουν καθώς και νεκρά κύτταρα και ακάρεα

5. Αφαίρεση Λεκέδων και Οσμών. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε για την η αντιμετώπιση των λεκέδων και των οσμών είναι ελεγμένα, βραβευμένα, οικολογικά και αντι-αλλεργικά, βιοδιασπώμενα και πλήρως κατάλληλα και ασφαλή για βρέφη και παιδιά. Με την καινοτόμο μέθοδο του ThessBiologiko, την καταρτισμένη ομάδα μας, τον πλήρη εξοπλισμό μας με κάθε τύπου μηχανήματα, εξαρτήματα και βούρτσες αλλά και εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και ξελεκιαστικά αφαιρούμε αποτελεσματικά λεκέδες από ούρα, εμετό, σάλια, φαγητό, γάλα, ιδρώτα κτλ.

6. Πλύσιμο και Απολύμανση. Μετά από την τοπική αφαίρεση των λεκέδων εφαρμόζεται ο υγρός βιολογικός καθαρισμός σε όλη του την επιφάνεια. Με ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού γίνεται με χαμηλή υγρασία το πλύσιμο των ειδών του μωρού σε όλες τις πλευρές και περιμετρικά. Με σύστημα ταυτόχρονης πλύσης και αποπλυσης καθαρίζουμε σε βάθος τον βρεφικό εξοπλισμοό αποφεύγοντας την έντονη υγρασία. Έτσι πετυχαίνουμε την απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα σε βάθος προστατεύοντας παράλληλα τα υλικά κατασκευής και επιμυκήνονταε τη διάρκεια ζωής τους.

7. Ξέπλυμα και Απομάκρυνση Μικροβίων, Αλλεργιογόνων, Ακαρέων, Σκόνης και Ατμοσφαιρικών Ρύπων και αποφυγή της επανεμφάνισης τους. Με την ισχυρή αναρρόφηση που διαθέτουν τα μηχανηματα βιολογικού καθαρισμού του ThessBiologiko αφαιρούμε σε βάθος μικρόβια, βακτήρια και μύκητες, υπολλείματα από προϊόντα βρεφικής περιποίησης, χημικές ουσίες και ατμοσφαιρικούς ρύπους, ακάρεα και αλλεργιοόγονα που εισχωρούν στο στρώμα, το καρότσι, το καθισματάκι αυτοκινήτου και όλα τα υπόλοιπα είδη του μωρού σας. Τα μωρά και τα παιδιά επωφελούνται το μέγιστο από ένα καθαρό περιβάλλον, καθώς το αναπνευστικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι υπό ανάπτυξη και η χρήση εξοπλισμού επιβαρυμένου από μικρόβια, ακάρεα και χημικές ουσίες έχει αρνητικές επιπτώσεις.

8. Στέγνωμα. Τελικό στάδιο της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων είναι το στέγνωμα τους.  Διαθέτουμε ειδικούς στεγνωτήρες ώστε ο εξοπλισμός του μωρού σας θα είναι στεγνός και έτοιμος να σας επιστραφεί άμεσα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

9. Δωρεάν Παράδοση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, σας επιστρέφουμε τα βρεφικά είδη έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε με το μωρό σας, απολύτως καθαρά και απολυμασμένα.


Κλείστε το Ραντεβού σας Τώρα.