Όροι και Προϋποθέσεις 

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ρυθμίζουν τη Χρήση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από τη ThessBiologiko, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων και καναπέδων στην οικεία των πελατών, το βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων στο κατάστημα της εταιρίας και την παραλαβή - παράδοση και φύλαξη χαλιών.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ/Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ THESSBIOLOGIKO, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΑΝ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, Ή ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ THESSBIOLOGIKO.

1.ΓΕΝΙΚΑ

1.1 Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις συνιστούν δεσμευτική συμφωνία μεταξύ της ThessBiologiko και εσάς.

1.2 Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις μπαίνουν σε ισχύ από τη στιγμή που δημιουργείται ραντεβού για τη χρήση υπηρεσιών μας, γεγονός που σηματοδοτεί το ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Κάνοντας χρήση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών μας, υποδηλώνεται ότι συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

1.3 Υποχρεούστε να διαβάσετε και να κατανοήσετε πλήρως και στην ολότητά τους, τους Όρους και τις Προϋποθέσεις προτού κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιο μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

1.4 Κατανοείτε πλήρως και δεσμεύεστε από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που αναγράφονται και οι οποίοι υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν περιοδικά.

1.5 Η ThessBiologiko διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και κατά συνέπεια να τροποποιήσει τον τρόπο χρήση των υπηρεσιών της.

1.6 Κατά το ενδεχόμενο που η όποια αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις επηρεάζει τα ως τώρα δικαιώματά σας, η ThessBiologiko θα παράσχει τη σχετική ενημέρωση όσο το δυνατόν νωρίτερα αυτό είναι εφικτό, για να εξετάσετε και να αποδεχθείτε τις αλλαγές. Αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη ο έλεγχος των νέων Όρων και Προϋποθέσεων.

2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

2.1 Η Παραλαβή - Παράδοση των Χαλιών αναφέρεται πάντα "επί πεζοδρομίου", εκτός και αν έχει οριστεί διαφορετικά ανάμεσα στη ThessBiologiko και στον Πελάτη μας.

2.2 Για την Παράδοση των χαλιών είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με τη ThessBiologiko τουλάχιστον 7 εργάσιμες ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επιστροφής.

2.3 Η ThessBiologiko, αν και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, δε φέρει καμία ευθύνη για  οποιαδήποτε φθορά ή καταστροφή προκύψει στα χαλιά που έχει παραλάβει λόγω φυσικών καταστροφών.

2.4 Η ThessBiologiko δε φέρει καμία ευθύνη, ούτε αξιώνεται αποζημίωση, σε περίπτωση κλοπής των χαλιών από τις εγκαταστάσεις της ή από τα φορτηγά μεταφοράς.

2.5 Η φύλαξη των χαλιών παρέχεται δωρεάν εώς 30/09 κάθε έτους, με προϋπόθεση η επιχείρησης μας να ενημερωθεί απο τον πελάτη οτι θέλει να κάνει χρήση της δωρεαν φύλαξης, ειδάλως επιστρέφονται άμεσα μετα τον καθαρισμό τους. Υποχρεούστε να επικοινωνήσετε με τη ThessBiologiko για την παραλαβή των χαλιών σας εώς αυτή την καταληκτική ημερομηνία.

2.6 Μετά την 30/09 κάθε έτους ισχύει επιπλέον χρεώση για την φύλαξη των χαλιών σας, η οποία διαμορφώνεται στο 2€/χαλί για κάθε μήνα επιπλέον που παραμένουν στις εγκαταστάσεις μας και το αργότερο εώς 30/12 κάθε έτους.

2.7 Μετά την καταληκτική ημερομηνία επιστροφής των χαλιών, δηλαδή 1 εβδομάδα μετά από προκαθαρισμένη ημερομηνία επιστροφής ή 30/12 κάθε έτους και αφού δεν έχει υπάρξει δυνατότητα επιστροφής ή/και επικοινωνίας μαζί σας, τα χαλιά έρχονται στην ιδιοκτησία της ThessBiologiko και δύναται να τα χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.